PUB

GRILL

Банкетное меню

Банкетное меню

Холодні закуски

Асорті свіжих овочів

(Помідор, огірок, перець, зелень)

300

58

Оселедець власного посолу

(з картоплею та цибулею)

75/75/50

44

Асорті домашніх солінь

(огірок, помідор, капуста, печериці)

300

38

Благородні сири

(пармезан, дорблю, моцарелла, фета)

200/30

120

Рибне асорті

(лосось, масляна)

200

220

Лосось власного посолу

100/100

120

М’ясне асорті

(буженина, курка гриль, телятина гриль)

300/30/30

135

Трубочки з шинки

150

45

Млинці з лососем та кремсиром

150

55

Млинці з лососем та шпинатом

150

55

 

 

Салати

Грецький

(сир фета)

250

64

Цезар з куркою

(айсберг, черрі, бекон, куряче філе, перепелине яйце, пармезан)

250

78

З куркою та чорносливом

(курка гриль, чорнослив, печериці смажені, цибуля смажена, сир моцарелла)

250

64

Теплий з куркою гриль

(курка гриль, спаржа стручкова, огірок маринований, сир моцарелла, черрі)

250

64

Олів’є

(з філе курки)

300

64

Цезар з лососем

(айсберг, черрі, лосось, пармезан)

250

96

З лососем та сиром камамбер

(лосось смажений в кунжуті,

сир камамбер, черрі, айсберг)

250

120

З креветками та авокадо

(тигрові креветки, базилік, руккола, лист салата, огірок, перець болгарський)

200

120

Шуба

(з норвежським оселедцем)

300

64

Мімоза

(з лососем)

300

78

М’ясний

(три види м’яса, сир моцарелла, огірок маринований, цибуля, яйце)

250

68

Теплий з телятиною гриль

(телятина гриль, спаржа стручкова, лист салату, перець гриль, кунжут, печериці)

250

94

 

 

Горячі закуски

Печінка куряча в беконі

250

48

Сирні палички «Моцарелла»

200/50

58

Деруни

200/50

42

Баклажани з моцареллою під соусом песто

260

48

Млинці з грибами

230

48

Млинці з куркою

250

54

Овочі гриль

360

68

 

 

Основні блюда
Телятина

Крученики з телячої вирізки під сметанним соусом

200

110

Медальйони з телятини

200/50

140

Стейк з пряними травами

300/50

195

Стейк на кістці

300/50

135

Свинина

Рулька свинна під фірмовим соусом

1,5-3

195/кг

Шашлик з ошийка

100

45

Свинина під сирною шапкою

 

 

Кордон блю

 

 

Стейк на кістці

200/50

95

Стейк з ошийка

350

170

Люля-кебаб

200/50

75

Стрічка свинних реберець

100

38

Птиця

Котлета по-київськи

200

64

Стейк з індички

250/50

135

Куряча грудка гриль під грибним соусом

200

75

Шашлик з овочами

100

38

Риба

Дорадо

100

72

Стейк з лосося

180/30

180

Скумбрія гриль

100

36

 

 

Гарніри

Картопля відварна з зеленню

150

28

Картопля пюре

150

28

Картопля по-селянськи

200

28

Картопля тушкована з м’ясом  

200

34

Рис дикий

150